2013. június 13.

2/7


Secrets


   Az egyik fának nekidőlve sírtam,a lehető legmesszebb a tábortól.Nem volt szükségem arra,hogy valaki most meglásson,pont mikor legrosszabbul nézek ki,pont mikor a sminkem elfojt és negatív gondolatok cikáznak a fejembe.Összegömbölyödtem a fánál és elővettem a cigis dobozt amit Ive rám bízott még az utazás előtt.Elméletileg négyen kellene elszívjunk,de jelenleg a legkevésbé sem érdekelt mit szólnak majd,hogy elszívtam egyet,kettőt...Nem fogják magukra venni,lehet észre se veszik.

    A számba tettem a szálat,de meg sem tudtam gyújtani,úgy remegett a kezem.Idegesen bele bokszoltam a kemény földbe aminek az lett az eredménye,hogy fájt a kezem és vérezni kezdett kissé,de a remegés nem állt le.Az ajkamba harapva letöröltem a könnyeimet és az elfojt festéket.Megigazítottam a hajamat és megpróbáltam újra rágyújtani.Most már könnyű szerrel ment.

   Lassan szívtam be a nikotint,és még lassabban fújtam ki.Biztos voltam benne,hogy feltűnt már pár embernek,hogy eltűntem,de ebben is reménykedtem.Csak arra tudtam gondolni,hogy Jonathannak legyen hatalmas lelki furdalása,és akkor már sínen vagyok.Semmi képp sem akartam azt a fiút,elég volt egy kóstolás,örökre elég volt.

-Val?VAL?-a messziből hallottam az ordítását Annek-Valentine Drough azonnal told elő a seggedet bárhol is vagy!Beszélnünk kell!Híreim vannak!!!

  Hangtalanul szívtam tovább a cigimet."Nem bújtam el te fa tökű,de ha arrébb mennél két lépést akkor megtalálnál...esetleg" gondoltam röhögve magamba.A rossz kedvem mintha egy csapásra elmúlt volna.

-Megvagy!-kiáltott lihegve mikor meglátott-Azt hittem eltűntél a föld alá.

-Jó is lenne.-elnyomtam a cigit és felálltam.Ana rosszallóan nézett rám,biztos voltam benne,hogy a cigi miatt.A szeme elkerekedett mikor meglátta a kezemet.

-Mit csináltál?

-Semmit,csak beleütöttem a földbe.Idegesség levezetés,tudod.

-Mi történt?-a hangjában aggodalmat véltem felfedezni én nekem meg jelenleg az kellett a legkevésbé,hogy valaki sajnáljon.

-Semmi érdekes.Miről is szerettél volna beszélni?

-Ja igen!-csapott a homlokára-Nem fogod elhinni mi történt!

-Mondd máár!!

-Blair és Zain!Együtt láttam őket sétálni az erdőbe,teljesen elmentek a külvilágtól.


-Mit gondolsz mit csinálnak?

-Nem tudom,de van egy pár tippem.

-Csak nem dugnak.-jegyeztem meg fél vállról.

-Val!Ne mondj ilyeneket!-Ana arca elvörösödött és karon ragadott.Visszarángatott a táborba ahol a konyhánál már nagyban dolgoztak a lányok meg a fiúk.Mr. és Mrs. Meyer kifeküdve a napra egy-egy sörrel a kezükben nézték ahol dolgoznak,még csak meg sem próbáltak segíteni nekik.Tipikus szolga hajcsárok.

   Blair egy ideig nem nagyon akart feltűnni ezért lassan kezdtem azon gondolkozni,hogy lehet tényleg összebasztak.Mikor a második fogásnál tartottunk akkortájt bukkant fel,és szerintem nem túlzok,ha azt mondom,hogy szex haja volt.Sokat mondóan néztem rá miközben a krumplit vágtam fel,aminek egy újabb sérülés lett az eredménye.Egy hosszabb vágás keletkezett a kezemen.Felszisszentettem és rögtön el is dobtam a kést a kagylóba.Találtam egy vécé papírt az ablak mellett,azt kezdtem el tekergetni a kezemre.

-Jól vagy?-kérdezte Blair.Fel emeltem az egyik szemöldökömet.

-Részleteket,és meg se próbáld letagadni!

-Nem tu...-rondán rá néztem,mire Blairnek a szemei tányér méretűek lettek.Sóhajtott és kihúzott a természetbe,távolabb a többiektől-Ígérd meg,hogy nem szólsz róla senkinek,ez egy bazi nagy titok.

-Hallgatlak.

-Én és Zain már járunk vagy két hónapja...csak titokba tartottuk.

-Miért?-idegesen megszorítottam a kezemet mire még több vér kezdett kijönni.Szisszentve megfordítottam a papírt.

-Mert Gertud kicsinálna,ha megtudná,hogy járunk.Már egy ideje keményen feni rá a fogát,de sose sikerült neki,mert Zain mindig eltolta és visszautasította.A csaj tuti kinyírna ha megtudná,hogy járunk és még dugunk is.

-ÁHÁ!!Tudtam én,látszik rajtad,ne vedd magadra.-megragadta mindkét vállamat és hatalmas kutya szemekkel nézett rám.

-Kérlek,ne mondd el senkinek.Főleg ne neki!

-Ne parázz,nem szólok.-leráztam magamról a kezeit és visszasétáltunk a konyhába.

   Egész nap vidám voltam,annak ellenére,hogy többször is kárt tettem magamba,akaratlanul.Az este eljövetelével sejtettem,hogy mind ez meg fog változni.Brandyék a szobában egész végig azt ecsetelték,hogy milyen fasza lesz lesz mikor átjönnek a fiúk,mert csempésznek be piát,és akkor aztán úgy berúgnak,hogy mozdulni se tudnak.Mikor már végleg meguntam átmentem a többiekhez,és elhívtam őket hozzám.Életem egyik legjobb döntése volt.A lányokkal rengeteg pletykát tudtunk meg a többiekről,hála Brandynek és Violetnek.

   Minden remekül ment,míg este át nem szöktek a fiúk.A kabátjuk mögött hozták a piát amit halkan leraktak a földre.Rögtön ki is nyitottak négyet egyszerre és inni kezdtek.Tudtam,hogy rosszra vezetne,ha innék,éppen ezért egy csomót ittam.A Jack nagyon jól esett,és meg kell mondanom,hogy az Absolut is eléggé beütött.Nem kellett sok,hogy rájöjjek,eléggé berúgtam.Valaki viccesnek találta ha lekapcsolja a lámpát,mit ne mondjak katasztrófa volt.Többen sikoltozni kezdtek és egymásra ugrott mindenki.Kitántorogtam a házból nagy nehezen és elindultam a sötét erdőbe,míg elég messze nem értem a többiektől.Ott leültem a földre és hatalmas röhögésbe törtem ki,magam sem tudtam pontosan miért.Alkohol hatása.

-Te aztán nagyon berúgtál,mi?-szólalt meg a hátam mögül egy hang.Még így részegen is simán felismertem Zack hangját.

-De te is!Ne is tagaaadd!-újra nevetni kezdtem miközben leült mellém mosolyogva.

-Annyira nem vagyok rossz állapotba,mint te.

-De iigen,csak titkolod,látom ám én!-megrázta a fejét.

   Az agyam úgy gondolta,hogy eljött az ideje rámozdulni az exre,ezért a fejemet a vállára raktam.Éreztem ahogy hirtelen megfagy,de engedte.Az egyik kezével átölelte a derekam.Egymásra néztünk és akkor ugyanarra gondoltunk.

-Nem kéne.-suttogta.

-Tudom,épp ezért kéne.-a mondatomnak semmi értelme sem volt,de a részeg agy nem tud gondolkozni normálisan.Szenvedélyes csókolózásba kezdtünk és egy ideig nem hagytuk abba.Vadul az ajkába haraptam,mire ő közelebb húzott magához,úgy,hogy érezni tudtam a merevedését.Lefeküdt a földre én pedig rá feküdtem.Lihegve elhúzódtam tőle,hirtelen megszólalt a józan része az agyamnak."Mit csinálsz,te hülye?!"Gyorsan leszálltam róla,és nekidőltem az egyik fának.Zack kiéhezett tekintettel nézett rám,de nem szólt semmit.Megdörzsölte a szemeit és felállt,hogy leporolja magát.

-Próbáljuk meg megint.

-Mi?-megkövülten néztem rá.

-Kezdjünk el megint járni.Nézd meg,jó lesz.

-Nem,nem,nem,nem,nem...-nemlegesen ráztam a fejemet egészen addig míg meg nem fogta és újra meg nem csókolt.a józan része az agyamnak hirtelen nyaralni ment,ezért nem tudtam védekezni.Szinte elolvadtam a kezei közt,olyan jól esett a törődése,még akkor is ha hazudott.

   Vigyorogva megfogta a kezemet és úgy sétáltunk tovább,jobban mondva ő sétált,én dülöngéltem.Beszélgettünk egész addig míg a háló szobámhoz nem értünk.Kivágódott az ajtó és Jonathan jött ki rajta.Fintorogva lépett ki és elkezdte igazgatni a haját,míg észre nem vett minket.A tekintete minden pillanatot megért.Lassan leeresztette a kezét és elkerekedtek a szemei,még a szája is kissé nyitva maradt.Pontosan tudtam,hogy ő józan,sose szokott inni.Zack közelebb húzott magához és be akart menni a házba,de Jonathan megállította.

-Mit csinálsz?-kérdezte kifejezéstelen arccal.

-Szerinted?

-Mióta jártok?

-Most óta!-feleltem vidáman,és büszkén kidüllesztettem a melleimet.

-Te kihasználod,hogy részeg?!-Jonathan hangja kezdett idegesebb lenni,ez nem jelentett jót,de akkor nem fogtam fel,hogy veszélybe lenne bárki is.

-Nem vagyoook réészeeeg!!!-egy idióta mosoly kíséretével meg akartam mutatni mennyire józan vagyok még,miközben majdnem hanyatt estem a saját lábamba.Jonathan szigorúan rám nézett,majd Zackre emelte a tekintetét.

-Gyere,elkísérlek a hálószobánkig,ott aludhatsz.-meg akarta fogni a kezem,de én elrántottam magamtól.

-Nem!Jól vagyok!-megforgatta a szemeit és felemelt az ölébe,nem is érdekelte,hogy Zack tátott szájjal figyeli a jelenetet,egyre csak vörödöső fejjel.-Nee,eressz eeel!!

   Jonathan jó pár lépést tett a hálójuk felé,de egy idő után megunta,hogy mindig rukapálózok és kiáltozok ezért lerakott a földre.Idegesen a fejemhez vágta,hogy mit bánja ő ha megbasznak és elcsörtetett.Zack már sehol sem volt a láthatáron,ezért elballagtam az ellenkező irányba,míg egy árokba nem értem.Leültem a szélére és elkezdtem a csillagokat kémlelni,de ekkor rám jött a rosszullét és émelyegni kezdtem.Máris nem tűnt annyira jó ötletnek,hogy ennyit ittam.A szememből potyogni kezdtek a könnyek,nem tudom miért.Valami oknál kifolyólag nagyon lelki furdalásom volt,de nem tudtam megérteni miért.Le akartam feküdni a fűre,de véletlenül beleestem az árokba.Túl lusta,és részeg voltam ahhoz,hogy kimásszak ezért ott feküdtem és onnan néztem a csillagokat.

   A csillagok persze nem voltak csillagok,hanem homályos pontoknak tűntek a könnyes szemeim miatt.Becsuktam őket,és majdnem elaludtam mikor hangokra lettem figyelmes.

-Te az nem Val?

-Mi?Dehogy is...

-De igen,nézd meg!

-Nem vitted vissza?

-Csak akartam volna.Biztos elkutyagolt valahova.

-Az tuti ő,nézd már meg te bal segg!!

-Bassza meg!-kiderült,hogy a hangok tulajdonosai Ian,Dave és Jonathan.Jonathan leugrott a sáncba és ütögetni kezdte az arcomat.Fáradtan kinyitottam a szemeimet és eltoltam a kezét az arcomtól.

-Csak aludtam...-motyogtam halkan.Láttam amint megforgatta a szemeit és újra az ölébe vett.

-Megyek elviszem és lefektetem aludni.Teljesen kiütötte magát.-a haverjai röhögve tovább mentek,én viszont elaludtam az ölében.Arra keltem fel,hogy valami puhára helyeznek és sötétség vesz körül.Megfogtam a legközelebb darab puha anyag darabot és magamra húztam.Olyan jó illata volt,hogy majdnem újra álomba szenderültem.Éreztem ahogy valaki a fejemet simogatja és suttogva beszél hozzám.Megcsapott a pálinka és a vodka szag,amitől újra felkavarodott a gyomrom.

-Sajnálom...annyira sajnálom...egy...köcsög állat vagyok.

  Meg akartam fordulni,hogy lássam ki beszél hozzám,de elnyomott az álom,és az álmomban boldog voltam,nem kellett tetetnem,hogy semmi bajom.Vidáman járkáltam a városban,gondtalanul.

3 megjegyzés:

  1. Hoy!
    Ezzel a résszel aztán sikerült meglepned.Úgy terveztem,hogy megint csak este írok telóról,de amikor végig olvastam rájöttem,hogy semmi értelme nem lenne,mert ezt most kell leírni,szal' készülj fel,mert ez egy hosszú komi lesz:)):))
    Az első meglepetést Blair és Zain okozták.Mi az,hogy hónapok óta együtt járnak,szexelnek és senki nem tudja.A szexhajon jót nevettem,és elképzeltem,ahogy gallyakkal a hajában előmászik egy bokorból a szöszivel.:))
    A második,legnagyobb meglepetést pedig Val okozta azzal,hogy összejött Zack-el,aki tuti,hogy meg fogja bántani,ez az én megérzésem,szóval előre is sajnálom szegényt.Jonathan nagyon rendes volt,hogy visszavitte Val-t a szobájába és nem használta ki az "állapotát".
    Kíváncsian várom ennek a szerelmi háromszögnek a kimenetelét és azt,hogy mit tervezel a továbbiakban.
    Igyekezz a folytatással,mindegy hová.
    Pussz:*:*

    VálaszTörlés
  2. *nagy levegőt vesz*
    te lány, ez valami eszméletlen lett. eléggé sikerült meglepned, már nem azért. Zain és Blair, hát azon majd besírtam. ezt aztán jól kitaláltad. na de az a szerelmi háromszög...fúúú, kíváncsi vagyok hogy akarod összehozni, főleg úgy, hogy az egyik az ex a másik meg... oké, azt inkább hanyagoljuk.
    a másik dolog amelyen röhögtem még, az a nagy beszélgetés a 3 fiú között és Val reakciója: "Csak aludtam..." haltam meg a röhögéstől.
    szóval mindent egybe vetve írtóra tetszik, ami annyit tesz, hogy gyorsan fírkantsd le a kövi részt!!!
    puszi <33

    VálaszTörlés
  3. Csocs cicaa♥
    Eloszor is vodka es jack...huuu nem semmi a csaj.Masodszor imadom hogy mar a masodik reszbern dulnak az esemnyek es a szerelmek.Annyira vicces volt Zain es Blair esete de az nem tetszett hogy ugye nem tudtak rolla meg a legjobb baratnoi sem hogy honapok ota egyutt vannak es kefelnek...de ennek ellnere imadom ez a nagyon utot jah meg a paias resz a jack es az absolut jool kiutotte nem is csodalom.Lenyeg az hogy mar nagyon varom a kovetkezo reszt remlem az meg izgibb lesz
    pusz:*

    VálaszTörlés